Data: 30.09.2016

Accesul şi utilizarea site-ului www.membriibiserica.ro se face sub autoritatea acestor reguli, în termenii şi condiţiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea şi accesul la servicii, presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii, cu toate consecinţele care decurg din acceptarea lor.

Definirea unor termeni

Vizitator sau Utilizator - persoana fizica sau juridica ce viziteaza sau utilizeaza website-ul www.membriibiserica.ro fara a fi achizitionat o licenta sau fara a fi facut o comanda.

Cumparator - entitate juridica ce emite o comanda sau care detine deja o licenta Membri Biserica

Beneficiar Vizitatorii (Utilizatorii) cat si Cumparatorii vor fi denumiti in continuare Beneficiari.

Furnizor - societatea comerciala membriibiserica.

Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, care pot fi furnizate de catre Furnizor, Beneficiarului.

Informatii generale

Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica, opri sau inlocui in orice moment portiuni ale web site-urilor si de a modifica in orice moment Termenii si Conditiile fara avertizare prealabila. Orice modificare intra in vigoare imediat, din clipa afisarii sale pe web site.

Confidentialitate - Publicitate

Furnizorul se angajeaza sa nu transmita datele personale ale Beneficiarilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Furnizorul poate notifica Beneficiarii si Vizitatorii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Furnizorul nu promoveaza SPAM-ul. Orice Beneficiar care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-urile www.membriibiserica.ro poate solicita stergerea acesteia din baza noastra de date, printr-o nota scrisa trimisa pe adresa suport@membriibiserica.ro.

Datele clientilor nu pot fi folosite, si nici furnizate altor parti.

Conform conditiilor legale privind protectia datelor cu caracter personal, Furnizorul nu va dezvalui fara autorizare nicio informatie referitoare la Beneficiar. Numai pe baza consimtamantului Dvs. expres si neechivoc si numai in limitele legislatiei in vigoare , in scopul de a raspunde solicitarilor dumneavoastra prin oferirea de noi produse/servicii, este posibil sa oferim astfel de informatii catre terti (ex: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre).

Cookies ne ajuta la livrarea serviciului. Folosind serviciul nostru, consemnati la utilizarea cookies-urilor. Mai multe